Ajankohtaista


10.12.2021

Kaksi osaavaa ruunaa (hevonen ja poni) etsii itselleen säännöllisesti käyviä vuokraajia. Vain osaaville täysi-ikäisille ratsastajille sileän ratsastukseen omalla tallillaan. Molemmat ovat luotettavia opetusmestareita eikä niillä ole huonoja tapoja.

* Doni on noin 170 cm kiltti ruuna ja etsii säännöllisesti käyvää vuokraajaa 2 kertaa viikossa. Doni ei tee mitään tyhmää, mutta on isoliikkeinen, joten ei aloittelijoille.

* Poniruuna Tomppa on 147 cm ja etsii myös itselleen vuokraajaa 1-2 kertaa viikossa. Tomppa on myös kiltti hoitaa sekä ratsastaa. Tompallekin on ensisijaisesti etsinnässä täysi-ikäinen ratsastaja.

Meillä ei ole maneesia, joten välillä ollaan kelien armoilla. Päivät voidaan sopia joustavasti, mutta mikäli hevostelu kiinnostaa vain aurinkoisilla keleillä, nämä eivät ole sinua varten. Mutta mikäli olet säätä pelkäämätön ja ymmärrät, että hevosia pitää hoitaa ja liikuttaa muulloinkin kuin auringon paistaessa, ole yhteydessä :)

Yhteydenotot kotisivujen kautta yhteydenottolomakkeella.


10.11.2021 Kaikki tallipaikat on tällä hetkellä varattuna. Mikäli olet kiinnostunut tulevaisuudessa vapautuvista paikoista, ota rohkeasti yhteyttä.


7.10.2021 Meillä on vapaana 2 karsinapaikkaa. Mahdollisuus myös täysihoitoon.